PREVIEW

Coachingpakker - vektløfting & styrkeløft

Coachingpakken er mitt mest populære produkt, og passer godt for deg som er vant til å trene på egenhånd, men som ønsker en coach til å optimalisere treningen for optimal framgang. Om du driver aktivt med vektløfting eller styrkeløft, så er dette definitivt mitt beste produkt for deg. Er du derimot ny til styrketrening, er fysiske PT-timer det beste valget. 


Jeg tilbyr en pakke for deg som ønsker å trene vektløfting, og en for deg som ønsker å trene styrkeløft. Det er også mulig å kombinere de to treningsformene som en hybridløfter - ta da kontakt med meg for råd etter bestilling. 

 

Disse pakkene inneholder delvis tilpasset, langsiktig treningsprogrammering, og er utviklet med metoder for auto-regulering, inkl. valgfrie “bonusøkter” for de som ønsker å trene mye. Dermed passer programmet for et bredt spekter av løftere med forskjellig treningstoleranse og tilgjengelig treningstid, men du bør ha en forståelse for den grunnleggende teknikken i øvelsene, og ha minimum ett år med regelmessig styrketrening under beltet, før du setter i gang med disse programmene. Pakkene inkluderer også ukentlig oppfølging og justering, samt tilbakemelding på inntil tre videoer/løft per uke.

 

Er du nybegynner, anbefaler jeg deg i stedet fysiske coachingtimer for å lære god teknikk, før treningsprogrammering blir viktigere først når grunnteknikken sitter. 

 

Pakkene har ingen bindingstid, og bestilles enkelt via lenkene nedenfor. Betaling gjøres trygt gjennom den anerkjente leverandøren Stripe, hvor du kan betale med kredittkort, bankkkort eller Apple Pay. 

 

PS: Om du ønsker programmet tilpasset raskest mulig - før du har logget dine første økter, fyll inn dette skjemaet etter du har bestilt ditt abonnement, så tilpasser jeg programmet så snart jeg har anledning. 

PRODUCTS

Coachingpakken Vektløfting
Detaljert, langsiktig treningsprogrammering for vektløfting.Coachingpakken - Vektløfting: 999 kr per måned.✔︎ Kun tilgjengelig for deg som ønsker å prioritere trening for olympisk vektløfting.✔︎ Semi-personlig treningsprogrammering - du får tilgang til langsiktig treningsprogrammering for vektløfting og/eller styrkeløft, som enkelt kan tilpasses din hverdag, dagsform og dine mål.✔︎ Programmet levert gjennom en app (Bridge Athletic for iOS og Android).✔︎ Gjennomgang av din treningslogg og ukentlig tilpasning av treningsprogrammet - en dag i uken.✔︎ Tilbakemelding på teknisk utførelse på inntil tre videoer/løft per uke.✔︎ Tilgjengelig for ukentlig oppfølging gjennom Bridge. Praktiske spørsmål besvares daglig via WhatsApp.

NOK999.00

per month

Coachingpakken Styrkeløft
Detaljert, langsiktig treningsprogrammering for styrkeløft.Coachingpakken - Styrkeløft: 999 kr per måned.✔︎ Kun tilgjengelig for deg som ønsker å prioritere trening for styrkeløft.✔︎ Semi-personlig treningsprogrammering - du får tilgang til langsiktig treningsprogrammering for styrkeløft og/eller vektløfting, som enkelt kan tilpasses din hverdag, dagsform og dine mål.✔︎ Programmet levert gjennom en app (Bridge Athletic for iOS og Android).✔︎ Gjennomgang av din treningslogg og ukentlig tilpasning av treningsprogrammet - en dag i uken.✔︎ Tilbakemelding på teknisk utførelse på inntil tre videoer/løft per uke.✔︎ Tilgjengelig for ukentlig oppfølging gjennom Bridge. Praktiske spørsmål besvares daglig via WhatsApp.

NOK999.00

per month